biologická architektura

11.02.2016 17:11

Biologická architektura:

    Vytváří fraktální nabíjející pole podporující život. Ideální příklad je v růži (okvětní lístky se rozkládají podél zlatého středního poměru a jsou fraktální, to znamená, že jsou schopné nekonečné nedestruktivní interference). Příroda nemá pravý úhel (je to virtuální souřadnice, která neexistuje explicitně nebo v prostoru ani na Zemi). Je třeba navrátit se na původní systém, harmonický s veškerým vývojem primární matrice. Pravý úhel je podstata pragmatizmu, racionalizmu a agrese. Žijeme-li v těchto formách – postupně ničíme sami sebe.
    Je čas postavit domy založené na zakřivení ploch v souladu s přírodou (torus, kruh, spirála, vlna, elipsa, parabola...) a možná přestaneme bojovat se vším, co není vytvořené námi.

odkazy:
bioarchitekt Michael Rice
Roger Green
Petr Skořepa - ekovesnice

 

Pyramidy:

    Jsou důmyslným technickým zařízením na volnou energii, ladičkou která přenáší vibrace planety a rozechvívá i vše ostatní.
A. Golod má pod sebou celou skupinu ruských vědců, kteří sepisují studie o experimentech prováděných v pyramidách už mnoho let. Skoumají se nejen jejich vlivy na lidské zdraví, ale také se prověřuje např. vyzařování, kvantová mechanika, vliv na životní prostředí,... Výsledky, jak říkají, mají přímo zázračné, především na lidské zdraví a životní prostředí.

odkazy:
pyramídy ve Visoko v Bosně (Osmanagič)
obří pyramida v Bohdalově
Alexander Golod

 

zpět na hlavní stránku

Zpět