hudba a frekvence

11.02.2016 10:03

Krystalická planetární mřížka se skládá ze 144 trojúhelníků 144 x 3 = 432Hz.

Zvuková spínací frekvence 432Hz odpovídá frekvenci vědomí naši planety – je to srdce Gaii (zvuk srdce Země). Prostřednictvím jádrové oblasti RNA a DNA působí jako uzemňující prvek. Aktivuje spojení s našimi předky, rodem, rodinou i národem.  Zároveň naprosto úžasným způsobem čistí naši auru. Zvuk sám o sobě má ohromné čistící účinky a 432Hz naprosto unikátní – je to analogie k Schumannově rezonanci.

Mnozí lékaři a vědci jsou přesvědčeni, že důvodem poruch části těla je, že něco zasáhlo do normální tělesné frekvence. Vše je energie vibrací, každá subatomární částice, atom, molekulární struktura buněk, orgánů těla, vibruje na určité frekvenci. Obnoví-li se frekvence do normálu, tělo se bude léčit samo.

Hudba je informace, s ohledem na data použitá k vytvoření zvuku, informace, které obdrží na 432Hz neztrácí rezonance mezi molekulami plynu přítomného ve vzduchu, naopak při použití 440Hz rezonance ztrácí. Poslech hudby synchronizované na 432Hz rezonuje v těle a do okolí atmosféry. Dává nám skutečný pocit pohody a klidu.

            Až v posledních letech vyšla najevo informace, že naše novodobá produkce byla okradena o obrovský potenciál pro léčení a transformaci, o mocný tonální rozsah známý jako „původní Solfeggio frekvence“. Naše moderní hudební stupnice je mírně mimo rozsah synchronizace původních Solfeggio frekvencí a komorní „A“ 440Hz bylo původně ještě roku kolem 1914 417Hz. V podstatě téměř všechnu hudbu, kterou slyšíme dnes v médiích nebo se prodává v obchodech, ať už je to rock, jazz, soul, nebo klasika je atonální a kontraproduktivní ve srovnání s úžasnou transformační silou Solfeggio tónu.

Solfeggio frekvence [1] :
 

UT (DO) 396Hz

RE 417Hz

MI 528Hz

FA 639Hz

SOL 741Hz

LA 852Hz

            SI 963Hz.

Moderní věda teprve nyní začíná zjišťovat, co již před staletími moudří věděli, že všechno včetně nás, je v konstantním stavu vibrací. Nejvíce elementárnímu stavu vibrací se blíží zvuk. Všechno má optimální spektrum vibrací a tento stav se nazývá rezonance. Když jsme v rezonanci, jsme v rovnováze. Jeden ze způsobů jak využit zvuk a léčit tělo, je si uvědomit, že každý orgán a každá buňka absorbuje a vydává zvuk. Zvuková spínací frekvence 432Hz odpovídá frekvenci vědomí naši planety – (zvuk Země[2]).

Zvuk má ohromné čistící účinky. Planeta sama zní. Zvuk je energie, která udržuje planetu na oběžné dráze kolem slunce… Zvuk jsou vibrace, vlny, oscilace. Dnes je většina hudby naladěná na „A“ 440Hz protože Mezinárodní organizace pro standardizaci ISO schválila v roce 1955 po předchozím doporučení 1939 nacistické strany[3] mluvčím Josephem Goeblesem, působí disharmonicky i potom přes petice více než 20 000 hudebníků ve Francii ISO schválilo zase základní kmitočet pro hudbu A 440Hz v roce 1955 a tak disharmonie na světě nabírá vrcholu.


 

Výhody 432Hz:

Podle Richarda Huishena, hudba naladěná na 432Hz je měkčí a světlejší. Přirozený rozteč vesmíru dává více harmonické a příjemné zvuky než 440Hz. Vzhledem k tomu, že 432Hz dává větší jasnost než 440Hz je méně potřeba hrát 432Hz tak hlasitě. To znamená menší poškození sluchu.

A =432Hz známé jako Verdiho A je alternativní ladění, které je matematicky v souladu s vesmírem. Hudba na základě 432Hz přenáší pozitivně laděnou energii, protože to je tónový matematický základ přírody, tak jako 528Hz. A=440Hz neharmonizuje na žádné úrovni, která odpovídá kosmickému pohybu, rytmu a přirozeným vibracím. Hudebníci jako Mózart, Verdi jejich hudba měla přirozené vibrace A=432Hz liší se jen o 8 kmitů za sekundu od standardního ladění A=440Hz, ale tento malý rozdíl má jen obrovský vliv na naši vědomí. Pouze hudební nástroje starší více než 63 let jsou laděny na frekvenci správnou, čili na frekvenci 432Hz[4]. Změnou rezonance nás rozladili. Nástroje jsou nyní naladěny na frekvenci, která v lidském těle způsobuje napětí a stres. Jedni z těch, kteří se snaží o změnu, jsou např. Jonathan Goldman, Don Nicoloff, Brian T. Collins. Cílem je opustit používanou tóninu A s frekvencí 440Hz, která působí na organickou hmotu a prostor silně destruktivně. 432Hz vibruje na principech zlatého střední Phi a sjednocuje vlastnosti světla, času, prostoru, hmoty, gravitace, magnetizmu a biologii DNA kód vědomí. Přírodní ladění má hluboký dopad na vědomí a také buněčné úrovně našeho těla. Naše atomy a DNA začnou rezonovat v souladu se spirálou Phí přírody. Hudba způsobuje reorganizaci tónové struktury a člověk je ve své podstatě vibrace.

Vše, co existuje, je energie všeho a všichni jsou vibrace, tyto informace pocházejí Dr.Horowitze s Filadelfie a dalších. Lidské tělo obsahuje 70-80% vody, která funguje jako tekutý křišťálový super vodič. Voda komunikuje s naši DNA. Jen asi 5% naši DNA funguje jako genetický nosič. Zbytek funguje jako přijímač světla. Vše, co existuje je vibrace: zvuk, světlo… Tyto vibrace komunikují uvnitř našich buněk skrze tekutý křišťálový proteo-glykanový matrix. Mnoha lidem (těm více vnímavým) se dnešní moderní hudba podvědomě nelíbí a jejím poslechem se dostávají do emocionálního napětí. Vědci potvrzují efekt vibrací, které mají určité frekvence na lidskou DNA a genetickou informaci. Ruští vědci zjistili, že základní struktura genomu DNA a mluveného jazyka mají stejná pravidla (Pijotr Garjajev). Bylo dokázáno, že žijící DNA reaguje na jazykově upravený laserový paprsek a radiové vlny, pokud se použijí správné frekvence.

Základní výzkum ukázal, že hudba frekvencí 440Hz vytváří konflikt s energetickými centry – čakrami. Od srdeční dolů ke kořenové. Naopak čakry nad srdcem jsou stimulovány. Vibrace stimulující ego a levou půlku mozku potlačují tak srdce – mysl, intuici a kreativitu.

 


 


[2]   https://youtu.be/oXzL6MxF5zc?t=21 https://youtu.be/UWS2pIXvLdQ

[3] Mezi první a druhou světovou válkou Rothschield-Rockefellerova asociace sponzorovala vědecký výzkum hudebních frekvencí, které jsou nejlépe vhodné na přípravu války. Hlavním objektivem touho válečného výzkumu spojeného s profitující kontrolou populace, bylo určit hudební faktory schopné vytvořit psychickou patologii, emocionální tíseň masovou hysterii. Ve spojení s touto konspirační realitou vývoje hudby pro masovou hysterii a neblahý vliv na lidské zdraví vznikl Institut pro Pokročilé Studium (IAS), který dodnes využívá závislosti medicíny na smrtelních neefektivních drogách.
[4] Doposud vykopané prastaré egyptské hudební nástroje jsou naladěné na A=432Hz. Ve starém Řecku hráli na nástroje naladěné na A=432Hz. Klasičtí skladatelé zakládali svoji hudbu na přirozené vibraci A=432Hz.

 

  zpět na hlavní stránku  

Zpět