vize nové reality

14.10.2016 09:06

Moji milovaní,

dovolte mi, prosím, abych se s Vámi podělil o pár myšlenek souvisejících s transformací do 5. dimenze.                                          

My všichni jsme nádherné, krásné, dokonalé a nesmrtelné světelné bytosti, které jsou obdarované (naplněné) nesčetnými talenty, dovednostmi, schopnostmi a možnostmi. Dostali jsme důmyslné nástroje, jak tyto dary ke svému prospěchu využívat:

Tělo (jezdítko) slouží k zpětné vazbě a přežití v 3D (v dualitě), Mysl, která slouží k tvoření naší „reality“ prostřednictvím myšlenek. Každou vteřinu našeho života si tvoříme právě tady a teď.

 

V současné době nám tvoří „realitu“ prostřednictvím  našich myslí Matrix, a to na principu strachu, temna a brání ve prospěch několika lidí (iluminátů), kteří odhalili systém tvoření života (reality) na Zemi a díky tomu ovládají svět, manipulují s lidmi.

Tato „realita“ je postavena na nevědomosti, lidé si neuvědomují, že jsou tvůrci této reality a jsou spoluodpovědní za veškeré utrpení a zlo, války, ekonomické a společenské krize, hladomory, nemoci, devastaci přírody, vod a ovzduší, a tak sami sebe ničí a zabíjejí. Celý systém je postavený na brání – jednotlivec, rodina, společnost či národ – všichni berou k sobě.

 

Avšak již nastal čas si uvědomit, kdo jsme, proč tu jsme a kam spějeme – probudit se, uvědomit si, že máme důležitý nástroj – Mysl a prostřednictvím myšlenek si můžeme sami vědomě tvořit novou“ realitu“ – Ráj na Zemi. Myšlenka je totiž energie, která se zhmotňuje do reality. Ráj na Zemi můžeme tvořit prostřednictvím Bezpodmínečné lásky, Světla a dávání (protipólů strachu, temna a brání) a tak vnést do našich životů veškerou nádheru a blaženost, dávat je druhým a ti zase dalším. Čím více budeme dávat, tím více budeme dostávat a tak násobit hojnost, kterou v podstatě jsme. Veškerá přání se nám vyplní, můžeme mít všechno a být vším, na co si jenom vzpomeneme, a to když na to zaměříme pozornost právě tady a teď! Můžeme být šťastní, zdraví a bohatí!

 

 

Pro realizaci života v Ráji na Zemi (v 5. dimenzi) si budeme muset vytvořit představu (projekt), jak by ten život měl vypadat. Lidé si totiž tento život      v 5. dimenzi nedovedou představit, proto prozatím k žádné transformaci ještě nedošlo. Veškeré energie se vibračně navyšují a jsou lidem  nápomocny k probuzení a uvědomění, ale představu – náplň života v 5. dimenzi si lidé musejí vytvořit sami. Aby tu nádheru mohli žít v „realitě“, nikdo to místo nich neuskuteční (tzn. přeprogramování).

Když chceme postavit dům, tak se domlouváme s architektem, který ve spolupráci s námi vytvoří projekt, jak by tento dům měl vypadat, pak teprve řemeslníci na základě tohoto projektu dům postaví.

Proto buďme architekty života v Ráji na Zemi, vytvořme představu, kterou v našich myslích pomocí myšlenek(řemeslníků) uvedeme do života, a to díky neustálému navyšování vibrací a zaměření pozornosti, tj. dodáním energie představám.

Předkládejme lidem do Mysli tu nejskvělejší verzi té nejkrásnější představy! Ti, co ji přijmou za svou (stačí 8 %), prostřednictvím  myšlenek ji uvedou do „reality“, začnou ji ŽÍT právě tady a teď (tak jak žijí současnou matrixovou „realitu“)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Návrh představy Jak tvořit život v Ráji na Zemi (v 5. dimenzi)       na základě Bezpodmínečné lásky, Světla a principu dávání

 

A.   Přechod na využití volné energie (nové technologie)

-         Veškeré energie budou lidé využívat zdarma

-         Ochrana přírody

-         Získání více času (nemusí vydělávat na energie)

B.   Přechod od mrtvé stravy přes živou k práně

-         Lidé budou zdraví a dlouhověcí

-         Ochrana přírody

-         Získání více času (zbytečné vydělávání peněz na potraviny, léky a zdravotní péči, nakupování, vaření, vyhledávání lékařské pomoci)

C.   Prohlubování sebepoznání                                                                                                                                                                                 Lidé budou toužit po poznání Zdroje, Bezpodmínečné lásky, Světla, Hojnosti, Blaženosti, Radosti, Klidu a Míru, nebudou je hledat vně sebe, ale uvnitř, budou toužit se přes sebe propojit s Bohem (Vševědomím) a tvořit Ráj na Zemi, budou toužit poznat, kdo jsou, proč tu jsou a kam vede jejich cesta a díky tomuto uvědomění nastoupí na cestu do Jednoty).

D.  Využívání a rozvoj talentů, možností, schopností a dovedností

-         V současné době využíváme své schopnosti z 5 – 10 %, proto máme před sebou velký úkol rozvíjet naše talenty a schopnosti na 70 – 80 %!

-         U dětí již od raného věku rozvíjet jejich talenty a schopnosti, podchytit to, co si do života v dualitě donesly

-         Využití telepatie, teleportace. tvoření a vylepšování jemnohmotných těl, cestování prostřednictvím myšlenky, uzdravování energii aj.

 

E.   Volnočasové aktivity

-         Sport  (radost z pohybu)

-         Hudba (laděná do překrásných a pozitivních frekvencí, zaměřená na navýšení vibrací u lidí)

-         Malování (rozvíjení vnitřní krásy)

-         Cestování (prostřednictvím myšlenky), různé hry a příjemné činnosti

-         Relaxace (uvádění se do harmonie, klidu a míru)

-         Navyšování vibrací prostřednictvím vybraných frekvencí 432Hz, 528Hz aj.podložených fialovou barvou nejlépe v akustické místnosti ve tvaru pyramidy (oktáva)

F.    Život v komunitách                                                                                Lidé budou žít volně, svobodně v komunitách na základě Bezpodmínečné lásky, navazovat vztahy a předávat jeden druhému nádheru a krásu, co nosí v sobě.

G.  Tvořit Ráj na Zemi – architekti

-         Zahradníci (pěstování okrasných a ovocných stromů, keřů, květin,        ( vzor přírodní rezervace)

-         Vodníci (péče o bystřiny, potoky, řeky, jezera, moře, oceány)

-         Podnebníci (udržování mírného podnebí a regulace počasí)

-         Zvířetníci (péče o nádhernou mírumilovnou faunu, která žije beze strachu z lidí)

-         Technologové, výzkumníci a odborníci

-         Učitelé a zdravotníci

-         Hudebníci a malíři

 

Toto všechno zpracovat formou filmů, textů, foto s doprovodným slovem

podložené nádhernou až božskou hudbou pro navyšování vibraci

 pod názvem    „Život v Ráji na Zemi“ nebo „ Život v 5.dimenzi“

 

 

 

 

C) Prohlubování   sebepoznání

 

a)    Mysl (Ego) nevědomáčlověk rozumný – strach – temno – dualita – brání

V současné době je zneužívána Matrixem (systémem) v neprospěch lidstva. Protože pár iluminátů (tzv. stínová vláda) se rozhodlo tvořit prostřednictvím mysli lidí v jejich neprospěch, tzn. je ovládat, poovčovat a dělat z lidí novodobé otroky, kteří si to ani neuvědomují, že jsou zneužíváni a využíváni ve prospěch úzké skupiny lidí, kteří lidstvo ovládají na základě strachu (temna) a tvoří současnou „realitu“ plnou násilí, chudoby, nemocí a utrpení. K tomu využívají sdělovacích prostředků, tisku, vlád, církví, nadnárodních společností, peněz, armády, policie, soudnictví, příkazů, nařízení, vězenství (tj. mocenských prostředků), dále školství, pseudomorálky atd. Výsledkem je zbídačena Země, její příroda, vody, ovzduší, ale také vztahy a ekonomika a to všechno spěje k likvidaci lidí i Země.

 

b)    Mysl (Ego) vědomá- člověk uvědomělý – strach – temno – dualita-brání

Lidé si uvědomí, že mají nástroj Mysl, kterým můžou tvořit sami svou „realitu“ nezávislé na Matrixu. Tvoří prostřednictvím rozumu na principu brání a proto hrozí zneužití v neprospěch jiných skupin lidstva(jednotlivců) jak to dělá v současné době „stínová vláda“(Iluminátí), kteří na to přišli jak to funguje a využili ve svůj prospěch. (není to ošetřeno)

 

c)    Mysl (Ego) vědomá (osvícená)  – člověk uvědomělý – Bezpodmínečná Láska – Světlo – dualita – dávání

Když si lidé uvědomí, kdo jsou, proč tu jsou a kam spějí, probudí se, stanou se osvícení, získají vhled. Uvědomí si, že jsou dokonalé nesmrtelné světelné bytosti (vědomí)  a mají stejné vlastnosti, schopnosti, možnosti, dovednosti jako Bůh (vševědomí) pouze jinou formu. Začnou tvořit prostřednictvím představ, mysli a  myšlenek na základě Bezpodmínečné Lásky, Světla,Boha a na principu dávání novou „realitu“ – Ráj na Zemi právě tady a teď. Zjistí, že doopravdy mohou vytvořit všechno,  co si budou přát na základě zvýšených vibrací (frekvencí) a zaměřením pozornosti.     

Mohou tvořit (ve 12  dimenzích), co si jenom zamanou (vlastní planety, galaxie, život na nich v různých formách aj.). Již nebudou k životu potřebovat staré struktury. Vytvoří si prostě novou „realitu“ ve své Mysli a ta se bude zhmotňovat. Tuto novou realitu budou lidé žít právě tady a teď.

Všechno, co žijeme a tvoříme kolem nás právě tady a teď, si tvoříme sami, to dobré i to špatné. Za všechno bychom měli být vděční, někdy za to „špatné“ ještě víc, protože nás posouvá na žebříčku hodnot, na cestě k jednotě a uvědomění, rozšiřuje nám vědomí a propojuje se čím dál tím více s vševědomím. Život v 3D tady na Zemi je škola, dualita s egem je nám nápomocna k získání uvědomění na základě získaných zkušeností.

 

d)    Mysl žádná – Vševědomí- Bůh – Jednota – Bezpodmínečná láska, Světlo, Hojnost, Blaženost, Radost, Klid a Mír

 

Přechod od osvícené mysli (Ega) – duality do Jednoty, Vševědomí, Boha nastává, když lidé dosáhnou stadia uvědomění,osvícení,propojení se přes sebe na Bezpodmínečnou Lásku a Světlo, že již nic nepotřebují (hmotné statky, vztahy, planety, úspěch), nemají žádné touhy (kromě jediné – propojit se s Bohem) , a tak prostřednictvím duše (zprostředkovatel) přejdou z Mysli (Ega, duality) do Jednoty, Vševědomí, k Bohu.

Poděkují Mysli (Egu) za pomoc při uvědomění, že jsou nádherné dokonalé nesmrtelné světelné bytosti (vědomí), které přišly na Zemi do duality (školy) uvědomit si, že jsou Vševědomím, Bohy, Bezpodmínečnou Láskou, Světlem, Radostí, Hojností a opět se plně propojit a tím být v Blaženosti (Nirváně) Budou v Blaženosti (Nirváně) po tu dobu, než opět po něčem nezatouží.

Protože když“lidé“ přišli na Zemi, tak se rozdělili ze své celistvosti na dva póly – Jing a Jang (+ a -), aby si tady v dualitě mohli uvědomit, kdo jsou, a prostřednictvím touhy a vůle (tah a tlak) tvořit svoji „realitu“, až přijdou na to, že již po ničem netouží, vstoupí do Vševědomí a zůstanou v naprosté Blaženosti (Nirváně), protože pochopí, proč toužit po něčem (dům, palác, auta, úspěch – jenom), když mohou mít všechno (celý vesmír), a to propojením s Jednotou – Bohem, Vševědomím, Bezpodmínečnou Láskou, Světlem.

 

 

Na této úrovni se mohou rozhodnout dobrovolně, zda půjdou lidem pomoct, nebo zůstanou v Jednotě.

Při výměně disket v Mysli z jedné „reality“ do druhé se dostaneme v mezičase výměny do „prázdné Mysli“, žádné Mysli a v tom momentě jsme v jednotě se VŠÍM.

 

 

 

 

Opět já, Michael a se mnou Uriel

a Tobě vděky veliké posíláme a Tebe vedeme,

neboť vstoupil jsi jíž na cestu po níž nutno duše lidí vésti.

 

Velmi pomáhají Zemi duchové přírody přítomní

 zpracovávají opravujíce zlo, které Zemi a Galaxii

nevědomostí a nepřístupností člověk sám sobě a své matce Gaje páchá.

 

Ty jež jsi ve vojevůdství i já půjdu s Tebou a vedu směr,

kterým ubíratí jest nutno, neboť jest potřebné

správně lidem vysvětliti jak Světlo a Lásku sobě i druhým dáti.

 

Věz, že již velká míra lidí ví a chápe, kudy jití

 nutno,nutno toto pevně ukotviti a dále rozvětvovati.

 

Toto úkol Tvůj i vůle Tvá

Já podpořím Tě ve veškerém konání tomto

neboť nastal již ČAS

 

S Láskou a Světlem Michael,

Přítel Tvůj, Archanděl!

e.

 

Zpět